Sweet Bonanza (Pragmatic Play) nyerőgép értékelése

Sweet Bonanza Játék
Játszott
41
Szoftver
RTP
96,51%
Nyerővonalak
Csoportos
Információ
Kockáztató kör
Scatter
Ingyen Pörgetések
Wild
Szorzó
Bónuszkör
+
Hol játssz?
22 Bet kaszinó
Játék
Playamo
Játék
National Casino
Játék

A Sweet Bonanza a Pragmatic Play ikonikus játéka, amely szinte egyetlen online kaszinó weboldaláról sem hiányozhat. Annak ellenére, hogy egy gyümölcsös nyerőgépről van szó, izgalmas felépítés és játékmenet várja a játékosokat. A vizuális oldalon szép színekben pompázó ikonok és elmosódott tárcsák találhatók, amelyeket cukorkadobozok vesznek körül. A háttérben egy cukorkaföld tájképet is találsz, amelyek segítenek a minél nagyobb nyeremény elérésében. Az alábbiakban megnézünk minden fontos információt ezzel a nyerőgéppel kapcsolatban. Utánajárunk annak, hogy mit érdemes tudni az alapvető információkról, a szimbólumokról, a kifizetési táblázatról, illetve a mobilos használhatóságról. Emellett megnézzük a bónusz funkciókat is, illetve bemutatunk néhány kaszinót, ahol elérhető ez a játék. Ha tehát érdekelnek a részletek, akkor megéri végigolvasni a cikkünket.

Tartalom [Mutatás]

A legfontosabb információk a Sweet Bonanza nyerőgépről

A Sweet Bonanza alapvetően egy gyümölcsös nyerőgép. Annak érdekében azonba, hogy izgalmas játékmentet tudjon kínálni, a Pragmatic Play egy szokatlan, mátrix felépítéssel készítette el ezt a játékot, ahol 6 tárcsára és nyerővonalak nélküli játékra kell számítanod. A megjátszható tét széles skálán mozog. Ezen a nyerőgépen akár már 0,2 euróval is lehet játszani, de a tét elérhetői a 100 eurót is. A megnyerhető maximális összeg a megjátszott tét 21.100-szorosa. A Sweet Bonanza nyerőgép RTP-je 96,51%, a volatilitása pedig a magas kategóriába tartozik. A játékosok körében népszerűek az Fruit Party 2, Micestro és Fishin Frenzy nyerőgépek.

A Sweet Bonanza nyerőgép szimbólumai és kifizetési táblázata

A Sweet Bonanza nyerőgép egyik legjobb és legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy a szabályos szimbólumok bárhol fizetnek, ahol megjelennek. A nyeremény eléréséhez pedig legalább nyolc egyforma szimbólumnak kell megjelennie a tárcsasoron. Ezen a nyerőgépen kilenc szabályos szimbólum kapott helyet, amelyekhez kifizetés kapcsolódik. Ezek között megtalálhatóak a piros, a lila, a zöld és a kék gumicukor. Emellett pedig nem hiányozhatnak a hagyományos gyümölcs szimbólumok sem, mint például az alma, a szilva, a görögdinnye, a szőlő és a banán.

A szóró szimbólum egy színes nyalóka formájában jelenik meg. Ehhez kifizetés is kapcsolódik, ha legalább hat darab landol a tárcsákon. A slotban a Gaminator játékokhoz használt klasszikus szimbólumok vannak használva.

Szimbólum

8-9 szimbólum

10-11 szimbólum

12+ szimbólum

Piros gumicukor

2

5

10

Lila gumicukor

0,50

2

5

Zöld gumicukor

0,40

1

3

Kék gumicukor

0,30

0,40

2,40

Alma

0,20

0,30

2,00

Szilva

0,16

0,24

1,60

Görögdinnye

0,10

0,20

1,00

Szőlő

0,08

0,18

0,10

Banán

0,05

0,15

0,40

A Sweet Bonanza nyerőgép bónusz funkciói

A legtöbb játékos a nyerőgépes játékokban a bónusz funkciókat keresi. Ha te is közéjük tartozik, biztos lehetsz benne, hogy a Sweet Bonanza bónusz funkciókat izgalmasnak fogod találni. Nézzük is meg, hogy melyek ezek. Ezeket a nyerőgép funkciókat a kaszinó bónuszokkal együtt is használhatja.

  • A Tumble Feature nevű funkció azt jelenti, hogy minden egyes nyertes pörgetés után kifizetést kapsz, és a nyertes ikonok eltűnnek. Helyüket a felülről leeső új szimbólumok veszik át, így esélyt kapsz egy újabb nyereményre. Ezeket a funkció addig tart, amíg az új szimbólumokkal sikerül további nyereményt elérned.
  • Ingyenes pörgetések – Ehhez a funkcióhoz legalább négy szóró szimbólumnak kell landolnia a tárcsákon. Ebben az esetben ugyanis a játékosok tíz ingyenes pörgetést kapnak. Több szóró szimbólum esetében természetesen az ingyenes pörgetések száma is nagyobb lesz.
  • Nyereményszorzó - A játékosok egy Multiplikátor ikont is kipörgethetnek, amelyet egy szivárványszínű bomba szimbólum jelképez. Ez egy véletlenszerű, x2 és x100 közötti szorzóval rendelkezik. Ezek a szorzó ikonok a Tumble Feature funkció alatt a helyükön maradnak, és az itt elért teljes nyereményét megtöbbszörözik.
  • Bónuszvásárlás – Azt is fontos megemlíteni, hogy minden játékos fizethet, hogy azonnal aktiválja az ingyenes pörgetési módot, illetve azért is, hogy megduplázzák az esélyt a bónusz funkció elérésére.

A Sweet Bonanza a mobil kaszinó alkalmazásokban

Az online kaszinó játékok esetében ma már alapvetőnek számít az, hogy minden eszközön zökkenőmentesen működjenek. Ennek megfelelően pedig a mobil használhatóság is elvárásnak számít. Szerencsére a Pragmatic Play ezzel tisztában van, és a Sweet Bonanza játékot teljes mértékben reszponzív módon készítette el. Ez pedig azt jelenti, hogy az minden mobil felülettel kompatibilis.

Ha mobilon szeretnél játszani, akkor tehát több lehetőséged is van. Használhatod például a választott online kaszinó mobil oldalát. Ekkor mindössze annyi a teendőd, hogy a telefonod böngészőjében elindítod a játékot.

Emellett akár letölthető alkalmazásban is játszhatsz. Ehhez csak egy olyan kaszinóra van szükséged, amely rendelkezik saját applikációval. Ha ezt sikerült megtalálni, akkor már csak annyi dolgod van, hogy letöltsd az alkalmazást. Ezt pedig könnyedén megteheted, hiszen az online kaszinók weboldalán mindig elérhetőek az alkalmazások.

Az applikáció telepítése általában néhány percet vesz igénybe. Ha iOS készüléked van, akkor mindössze el kell indítanod a letöltést a kaszinó oldalán, nincs más teendőd. Android készülékek esetében előfordulhat, hogy a telefonod beállításai között jóvá kell hagynod az ismeretlen forrásból származó appok letöltését. Ezt követően azonban a telepítés menete megegyezik bármely más alkalmazáséval.

Néhány online kaszinó, ahol élérhető a Sweet Bonanza nyerőgép

A kaszinóban, ahol ez a játékgép elérhető, népszerű fizetési eszközök állnak rendelkezésre. A játékosok használhatják a Neteller, a PayPal, a Paysafecard és másokat is.

Kaszinó

Üdvözlő bónusz

Megforgatási követelmény

Mobil alkalmazás

Minimum befizetés

20bet

100% bónusz akár 40.000 forint értékben + 120 ingyenes pörgetés

40x

Igen

7.000 Ft

LVbet

Akár 70.000 forint bónusz + 200 ingyenes pörgetés

20x

Igen

5.000 Ft

22bet

100% bónusz akár 100.000 forint értékben

50x

Igen

400 Ft

Lehetséges a Sweet Bonanza letöltéssel játszani?

Ahogyan azt említettük, a Sweet Bonanza nyerőgépet teljes mértékben reszponzív módon készítették el. Ez pedig azt jelenti, hogy a mobilos használatra több lehetőséged is van.

  • Egyrészt használhatod azt a mobil kaszinó oldalakon, ekkor mindössze a böngészőből kell elindítanod a játékot.
  • Dönthetsz egy letölthető kaszinó alkalmazás használata mellett is, amelyet követően az applikációban használhatod a játékot.

Gyakran ismételt kérdések

Van ingyenes változata Sweet Bonanza nyerőgépnek?

Igen, a Sweet Bonanza játék ingyenesen is használható, hiszen készült hozzá demó változat. Ezt a legtöbb online kaszinó honlapján megtalálod. Ha ezt a játék módot választod, akkor nem szükséges valódi pénzes téttel játszani. Ebben az esetben ugyanis virtuális érmékkel fogsz játszani, ami kiváló alkalmat biztosít arra, hogy megismerd a játék menetét, és a szabályokat.

Elérhető jackpot nyeremény ebben a játékban?

Nem, jackpot funkció egyáltalán nem kapott helyet a játékban. Ennek ellenére nem szabad elfelejteni azt, hogy a maximális nyeremény nagyon nagy lehet. A Sweet Bonanza nyerőgépen ugyanis akár a megjátszott tét akár 21.100-szorosát is hazaviheted nyereményként, amely a maximális tét esetében igazán nagy összeg lesz, ha elég szerencsés vagy.

Mit érdemes tudni a Sweet Bonanza RTP értékéről?

A Sweet Bonanza nyerőgép kifizetése arány, azaz RTP értéke 96,51%. Ez a szám azt jelenti, hogy átlagosan a megjátszott tétek ekkora hányadát fizeti vissza a nyerőgép nyereményként. Egyébként ez a szám egészen jónak számít. Ne felejtsd el azonban, hogy a játék volatilitása magas, ami azt jelenti, hogy ritkábban lehet nyereményhez jutni, akkor viszont magasabb összeget lehet nyerni.

Vannak ingyenes pörgetések a Sweet Bonanza nyerőgépen?

Igen, ez a közkedvelt funkció természetesen nem hiányozhat ebből a nyerőgépből. Ahhoz, hogy elindítsd ezt a funkciót, legalább négy szóró szimbólumnak kell a tárcsákon landolnia. Ekkor pedig elindul a tíz ingyenes pörgetést tartalmazó bónusz kör. Minden további szóró szimbólum megjelenése pedig további pörgetéseket is jelent természetesen.

 
Egyéb nyerőgépek
Book of Ra
Piggy Riches
Fruit Party 2
Book of Ra Deluxe
Ultra Hot