Micestro (StakeLogic) nyerőgép értékelése

Micestro Játék
Játszott
58
Szoftver
RTP
96,17%
Nyerővonalak
140
Információ
Kockáztató kör
Scatter
Ingyen Pörgetések
Wild
Szorzó
Bónuszkör
+
Hol játssz?
22 Bet kaszinó
Játék
Playamo
Játék
National Casino
Játék

Tartalom [Mutatás]

A Micestro online nyerőgép egy igazán egyedi tematikával szól a játékosokhoz. A középpontban ugyanis az egerek, illetve az általuk látogatott zenei klub áll. A különböző karaktereket megjelenítő kisegerek célja az, hogy segítsenek minél nagyobb nyereményt elérni. Ebben pedig a különböző hangszerek formájában megjelenő szóró szimbólumok is segítenek. A StakeLogic által fejlesztett online nyerőgép így izgalmas időtöltést kínál akár otthon szeretnél játszani, akár a mobilodon útközben. A következőkben bemutatjuk azokat a legfontosabb információkat, amelyeket nem árt tudni a Micestro nyerőgéppel kapcsolatban, mielőtt belevágnál a játékba.

A Micestro online nyerőgéppel kapcsolatos legfontosabb információk

Micestro nyerőgép az egerek világába kalauzolja el a játékosokat. A játék a The Catnip Clubban játszódik, miközben egy egértrió jazz zenét játszik. Ez egy nagyon aranyos téma egy online nyerőgéphez, ahol minden egérnek megvan a saját személyisége. Mindez egy öt tárcsával és öt mezővel rendelkező játékmezőn kapott helyet, amelyhez negyven nyerővonal tartozik. Ez a nyerőgép mindenki számára megfelelő lehet, hiszen akár már 0,2 eurós téttel is lehet játszani, de akár a maximális, 100 euró tétet is bárki megjátszhatja. Mindezzel pedig a megjátszott tét akár 1000-szeresét is meg lehet nyerni.

A Micestro nyerőgép 96,17%-os RTP-vel, illetve magas volatilitással rendelkezik.

A Micestro nyerőgép szimbólumai és kifizetési táblázata

A Micestro nyerőgép esetében a szimbólumok remekül illeszkednek a tematikához. A magasabban fizető szimbólumok között található meg ugyanis maga a The Catnip Club, illetve a különböző színű háttérrel jelölt egér vendégek. Az alacsonyabban fizető szimbólumok között pedig a jól ismert kártya szimbólumok találhatóak meg, köztük az A, a K, a Q és a J.

A vad szimbólum szerepében a rózsaszín egér szerepel. Ehhez pedig nemcsak kifizetés kapcsolódik, hanem a szóró szimbólumok kivételével minden más szimbólumot is helyettesít a nyerő kombinációk létrehozásában. A Micestro nyerőgépen emellett három szóró szimbólum is helyet kapott, amelyek a dob, a klarinét és a cselló formájában jelennek meg, és amelyeknek a bónusz funkciók elindításában van szerepe.

Az alábbiakban összefoglaljuk a Micestro nyerőgép szimbólumait, illetve az azokhoz tartozó kifizetéseket. Játékosok kipróbálhatják a Fishin Frenzy (Relax Gaming) demó játékát is.

 

Három szimbólum

Négy szimbólum

Öt szimbólum

The Catnip Club

1,25

5,00

50,00

Rózsaszín egér (vad szimbólum)

1,25

5,00

50,00

Piros egér

1,00

2,50

5,00

Narancssárga egér

0,75

2,00

4,00

Zöld egér

0,25

0,25

0,50

A

0,25

0,60

1,25

K

0,25

0,60

1,25

Q

0,20

0,50

1,00

J

0,20

0,50

1,00

A Micestro nyerőgép által kínált bónusz funkciók

Ahogy azt már a szimbólumoknál említettük, a Micestro nyerőgép esetében három szóró szimbólum kapott helyet a játékban, és ezek a felelősek egy-egy bónusz funkció elindításáért az alábbiak szerint.

  • Cselló szóró szimbólum - Ez három újrapörgetést indít el, és minden egyes újrapörgetésnél egy extra szimbólumsorral bővíti a játékot, amely végül maximum 70 nyerővonalat eredményez.
  • Klarinét szóró szimbólum - Ez szintén újrapörgetéseket indít el, ahol növekvő szorzót kapsz a nyereményeidre. Ez 1x-nél kezdődik és 5x-nél végződik
  • Dob szóró szimbólum - Ezúttal 5 újrapörgetést kap, ahol minden egyes további újrapörgetésnél egy ragadós vad szimbólummal bővül a játék.
  • Mindhárom szóró szimbólum megjelenése - Ha egyszerre mindhárom szóró szimbólumot sikerül kipörgetni, akkor elindul az ingyenes pörgetések bónusza. Kapsz 10 ingyenes pörgetést, amelyek során a scatter bónuszok felértékelődnek.

A bónuszok megtalálhatók a Money Train 2 és a Sizzling Hot Deluxe nyerőgépekben is.

A Micestro nyerőgép a kaszinók mobil alkalmazásaiban

A Micestro nyerőgéphez hasonló játékok rajongói számára ma már szinte alapvető elvárásnak számít az, hogy bárhol és bármikor használhassák a kedvenc játékukat. Szerencsére számukra jó hírrel tudunk szolgálni. A Micestro nyerőgépet ugyanis tökéletesen optimalizálták a mobil eszközökre, így semmi akadálya annak, hogy akár útközben is használható legyen.

Ráadásul azt is eldönthetik, hogy a mobil kaszinó oldalakon szeretnének-e játszani, vagy pedig inkább a kaszinó alkalmazásokat részesítik előnyben. A Micestro játék ugyanis mindkét változatban elérhető. Ha valaki a mobil kaszinó oldal mellett dönt, akkor könnyű dolga lesz, hiszen csak el kell indítania a böngészőben a játékot. A kaszinó alkalmazás esetében sem bonyolult a folyamat, itt azonban lehet egy pici különbség az Android és az iOS operációs rendszert használó készülékek között. 

A letöltéshez mindkét esetben érdemes felkeresni a választott kaszinó oldalát, és ott elindítani a letöltést. Ebben az esetben ugyanis biztos lehetsz abban, hogy az eredeti alkalmazást töltöd le. Abban az esetben, ha iOS készüléked van, mindössze rá kell kattintani az alkalmazás ikonjára, és elindítani a telepítést.

Ha valaki Android telefont használ, akkor azonban előfordulhat, hogy a készülékén engedélyeznie kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését. Ha ezzel megvagy, akkor azonban már könnyű dolgod lesz. A telepítést követően pedig mindkét típusú készülék esetében beléphetsz a felhasználói fiókodba, és belevághatsz a játékba. A mobil kaszinókban asztali és élő játékok is elérhetők (mint például az American Poker 2, Super Dice).

Online kaszinó oldalak, ahol kipróbálhatod a Micestro nyerőgépet

Kaszinó

Üdvözlő bónusz

Megforgatási követelmény

Mobil alkalmazás

Minimum befizetés

Vulkan Vegas

Üdvözlő bónusz csomag akár 450.000 forint értékben + 150 ingyenes pörgetés

40x

Igen

1.500 Ft

Unibet

100%-os befizetési bónusz maximum 60.000 forintig + 60 ingyenes pörgetés

20x

Igen

4.000 Ft

Fezbet

100% befizetési bónusz akár 150.000 Ft értékeben + 200 ingyenes pörgetés

35x

Nem

5.000 Ft

Lehetséges a Micestro nyerőgép letölthető változatával játszani?

Az, hogy egy alkalmazás segítségével használod-e a Micestro nyerőgépet, vagy sem, csak rajtad múlik. Ez a játék ugyanis teljes mértékben optimalizált a hordozható készülékekre, így több lehetőséged is van a mobil játékra a következők szerint.

  • Elindíthatod a Micestro online nyerőgépet a böngészőben, így nincs szükség arra, hogy bármit is letölts a készülékedre.
  • Kereshetsz egy olyan online kaszinó oldalt, amely rendelkezik saját alkalmazással. Ezt letöltve pedig szinte azonnal belevághatsz a játékba.

Gyakran ismételt kérdések

Elérhető a Micestro nyerőgép ingyenes változata?

Igen, semmi akadálya annak, hogy ezzel az online nyerőgéppel akár ingyenesen is játssz. Ezt akkor teheted meg, ha a választott online kaszinó oldalon a demó módot indítod el. Ekkor ugyanis a játék során a téteket virtuális érmék használatával teszed meg. Ne felejtsd el azonban, hogy ebben az esetben valódi pénzes nyeremény elérésére sem lesz lehetőséged.

Van arra lehetőség, hogy hatalmas nyereményt érjek el?

Mint ahogy minden online nyerőgép esetében, a Micestro használata során is van arra lehetőség, hogy egy játékos megnyerje a maximális összeget. A Micestro esetében a legnagyobb megnyerhető összeg a megjátszott tét 1000-szerese. Ezen a nyerőgépen azonban nincs sem fix, sem pedig progresszív jackpot nyereményre lehetőség, amelyek ennél nagyobb nyereményt kínálnak.

Mekkora a Micestro online nyerőgép RTP-je?

Ha a Micestro nyerőgép RTP-jét, azaz kifizetési arányát nézzük, akkor azt fogjuk látni, hogy az teljesen átlagos az iparágban. Ennek a játéknak az RTP-je ugyanis 96,17%, így egészen jó választásnak számít. Nem szabad azonban elfeledkezni arról, hogy ennek a nyerőgépnek magas a volatilitása. Ez azt jelenti, hogy nagyobb nyereményeket lehet vele elérni, azokat viszont ritkábban.

Vannak bónusz funkciók a Micestro online nyerőgép esetében?

Igen, a Micestro online nyerőgép három bónusz funkcióval is rendelkezik. Ezek mindegyike változó mennyiségű újrapörgetéseket kínál, némelyik esetében ráadásul szorzó funkcióval kiegészítve. Ezen túlmenően azonban semmilyen más extra funkcó nem kapott helyet a nyerőgépen, illetve a bónusz megvásárlására sincs lehetőség.

Egyéb nyerőgépek
Boom City
Book of Ra Deluxe
Gemix
Money Train 2
Book of Ra