Fishin Frenzy (Relax Gaming) nyerőgép értékelése

Fishin Frenzy Játék
Játszott
100
Szoftver
RTP
96,12%
Nyerővonalak
10
Információ
Kockáztató kör
Scatter
Ingyen Pörgetések
Wild
Szorzó
Bónuszkör
+
Hol játssz?
22 Bet kaszinó
Játék
Playamo
Játék
National Casino
Játék

Tartalom [Mutatás]

A horgászat témája egyre inkább népszerű a nyerőgép fejlesztők körében. Ennek jegyében készítette el a Reel Time Gaming a Fishin Frenzy játékot is. A játékot a kiadása után a vállalat licencbe adta azt a Merkur Gaming és a Blueprint Gaming számára. A játék nagyon egyszerű, és a horgászat rajongói egészen biztosan kedvelni fogják. A háttér a víz alá viszi a felhasználókat, két hatalmas korall közé, amelyet rajzfilmes grafikával jelenítenek meg. Az alábbiakban bemutatunk minden fontos információt azzal kapcsolatban, hogy mit érdemes tudni erről a nyerőgépről ahhoz, hogy magabiztosan vághass bele a játékba.

A legfontosabb információk a Fishin Frenzy nyerőgéppel kapcsolatban

A Fishin Frenzy nyerőgép igazán egyszerűen használható. Mindössze néhány kattintás elegendő ahhoz, hogy elindítsd a játékot. Ekkor látni fogod, hogy ez a játék egy öt tárcsás és három soros játékmezőn kapott helyet, amelyhez összesen tíz nyerővonal tartozik. A felfelé vagy lefelé mutató nyilakkal állíthatod be a tét értékét, amely 0,10 euró és 200 euró között lehet minden egyes pörgetésnél. A maximálisan elérhető nyeremény a megjátszott tét 5.000-szerese. A játékosoknak tetszhet a Money Train 2 is - egy másik nyerőgép ebből a fejlesztőtől.

A nyerőgép RTP-je 96,12%, és közepes volatilitással rendelkezik.

A Fishin Frenzy nyerőgépen megtalálható szimbólumok és kifizetések

Ezen a nyerőgépen a tematikához illő szimbólumok a játékosokat a nyeremények elérésében. Ahhoz, hogy nyereményt lehessen elérni, bizonyos szimbólumokból legalább kettőt, míg másokból minimum hármat kell kipörgetni.

A Fishin' Frenzy nyerőgépes játékban a legalacsonyabb nyereményeket a hagyományos kártyaszimbólumok biztosítják, amelyek között megtalálható a 10, J, Q, K és A. A magasan fizető szimbólumok listájában pedig olyanok kaptak helyet, mint például a mentőöv, a horgászdoboz, a pelikán és a horgász.

A hal szimbólum a bónusz ikon, amely extra nyereményeket adhat a Fishin' Frenzy ingyenes pörgetések során. A vad szimbólum a horgász képében jelenik meg, amely egyedi nyereményekkel rendelkezik, emellett pedig a szóró és a bónusz ikonok kivételével minden szimbólumot helyettesít.

A Fishin Frenzy nyerőgép szimbólum és kifizetési táblázata a következő:

 

Két szimbólum

Három szimbólum

Négy szimbólum

Öt szimbólum

Horgász

10

100

500

5000

Pelikán

5

50

200

2000

Orsó

-

30

150

1000

Mentőöv, horgászdoboz

-

20

100

500

A, K, Q, J, 10

-

5

25

100

Halak

-

10

50

200

Bónusz funkciók a Fishin Frenzy nyerőgépen

A Fishin Frenzy nyerőgép kissé egyszerű, amikor a bónusz funkciókról van szó, és nem kínál sok lehetőséget. A bónusz játék akkor fog aktiválódni, ha három, négy vagy öt szóró szimbólumok sikerül kipörgetni. Ezért cserébe pedig 10, 15 vagy 20 ingyenes játékot kapsz.

A Fishin' Frenzy bónuszmód során minden hal ikon készpénzértékkel együtt landol. Az összegek a halak méretétől függően 20 és 500 érme között változnak. Minden látható halas ikon összegyűjti a képernyőn lévő összes hal nyereményt. A véletlenszerű jutalmaknak köszönhetően a bónuszpörgetések során nagy összegű készpénzt vihetsz el. 

A Fishin Frenzy nyerőgép használata a kaszinók mobil alkalmazásában

Átalában sok játékosban felmerül a kérdés, hogy van-a arra lehetőség, hogy ezzel a nyerőgéppel játszanak az egyes kaszinók elérhető alkalmazásaiban. Számukra jó hírünk van. Ez a játék ugyanis mobilra optimalizált változatban is elkészült, így nincs akadálya annak, hogy mobilon is használjuk. Ez történhet egy kaszinó alkalmazásban, vagy éppen a mobil kaszinó oldalon. Ez utóbbi esetben egyszerű dolga van a játékosoknak, hiszen a nyerőgépet ugyanúgy kell elindítani, mint a hagyományos weboldalon.

Abban az esetben, ha valaki iOS alkalmazást szeretne használni, akkor először is ki kell választania azt az online kaszinó oldalt, amely rendelkezik a számára megfelelő applikációval. Ezt követően a kaszinó oldaláról le kell töltenie a játékot, ami a bejelentkezés után már használható is.

Ha pedig egy játékos Android operációs rendszert használ, akkor nagyon hasonló a folyamat. Az első lépés ebben az esetben is az online kaszinó oldal kiválasztása. Ezt követően a kaszinó oldaláról el kell indítani a letöltést. Ehhez sok esetben azonban a készüléken engedélyezni kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazások letöltését. Ha ez megvan, akkor azonban már csak ugyanúgy be kell jelentkezni az alkalmazásba, majd pedig el kell indítani a játékot. Játékosok kipróbálhatják az élő kaszinók és asztali játékokat, mint az American Poker 2 és a Super Dice.

Néhány online kaszinó, ahol kipróbálható a Fishin Frenzy nyerőgép

Játékosok ezzel a nyerőgéppel befizethetnek Paysafecard, Neteller és más fizetési módokkal a kaszinóban. A nyerőgépek mellett a weboldalakon rulett, online kaparós és más szerencsejátékok is elérhetőek.

Kaszinó

Üdvözlő bónusz

Megforgatási követelmény

Mobil alkalmazás

Minimum befizetés

Unibet

100%-os befizetési bónusz maximum 60.000 forintig + 60 ingyenes pörgetés

20x

Igen

4.000 Ft

Wazamba

100% befizetési bónusz akár 150.000 Ft értékeben + 200 ingyenes pörgetés

35x

Nem

5.000 Ft

LVbet

Akár 70.000 Ft bónusz + 200 ingyenes pörgetés

35x

Igen

5.000 Ft

Van letölthető változata a Fishin Frenzy nyerőgépnek?

A Fishin Frenzy játék esetében alapvetően jó hírünk van, hiszen, ha nem szeretnéd, nem szükséges letöltés a használatához. Ha azonban jobban szeretsz alkalmazásokban játszani, akkor természetesen van lehetőséged a letöltésre is. A Fishin Frenzy nyerőgép mobilos használatára a következő lehetőségeid vannak:

  • Használhatsz egy online kaszinó alkalmazást, így applikáción keresztül érheted el bármikor a nyerőgépet.
  • Elindíthatod a játékot a választott kaszinó böngészőjében, ami szintén zökkenőmentes játékot biztosít.

Gyakran ismételt kérdések

Mit érdemes tudni a Fishin Frenzy kifizetési arányáról?

Ez a nyerőgép nagylelkű, 96,12%-os RTP-vel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy egy átlagos munkamenet során az elköltött pénz 96,12%-át lehet visszanyerni. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ez soha nem garantált. Egyes játékosoknak sikerül hatalmas nyereményt elérniük, míg mások egyáltalán nem nyernek semmit egy-egy játékmenet során.

Használható a Fishin Frenzy nyerőgép mobil eszközökön?

Igen, a Fishin Frenzy nyerőgép elérhető mobilos változatban is, ami igazán jó hír azok számára, akik szeretnek útközben játszani. Ráadásul több lehetőség is van a hordozható játékra. Elindíthatod azt a mobilok böngészőjében. Ha azonban az általad választott online kaszinó mobil alkalmazással is rendelkezik, akkor van esélyed arra is, hogy ott is megtalálhatod majd ezt a játékot.

Kínál bónusz lehetőséget a Fishin Frenzy játék?

A Fishin Frenzy nyerőgé esetében érdemes tisztában lenni azzal, hogy nem tartalmaz túl sok extra lehetőséget. És bár nem bővelkedik a bónusz funkciókban, két opció mégis helyet kapott benne. Az egyik az ingyenes pörgetések lehetőség, amely akkor indul el, ha a bónusz ikont sikerül kipörgetni. A másik pedig a szorzó funkció, amivel a nyeremény összegét lehet megtöbbszörözni.

Hol lehet játszani a Fishin Frenzy nyerőgéppel?

Szerencsére számos olyan online kaszinó elérhető, ahol megtalálható a Fishin Frenzy online nyerőgép, és ahol a magyar felhasználók is kipróbálhatják ezt a játékot. Ehhez mindössze egy minimális keresésre van szükség, hiszen szinte minden nagy online kaszinó oldal kínálatában megtalálható ez a nyerőgép. Sőt, a cikkünkben is felsoroltunk néhányat, ahol egészen biztosan helyet kapott a kínálatban.

Egyéb nyerőgépek
Sizzling Hot Deluxe
Fruit Party 2
Boom City
Money Train 2
Ultra Hot