Fruit Party 2 (Pragmatic Play) nyerőgép értékelése

Fruit Party 2 Játék
Játszott
35
Szoftver
RTP
96,53%
Nyerővonalak
Csoportos
Információ
Kockáztató kör
Scatter
Ingyen Pörgetések
Wild
Szorzó
Bónuszkör
Hol játssz?
22 Bet kaszinó
Játék
Playamo
Játék
National Casino
Játék

A Fruit Party 2 a Pragmatic Play egyik izgalmas gyümölcsös nyerőgépe. Bár a téma átlagosnak számít, abban biztos lehetsz, hogy a nyerőgép kialakításának, illetve a bónusz funkcióknak köszönhetően izgalmas percekben lesz részed a játék során. Ráadásul ez a játék mobil verzióban is elkészült, így bárhol, és bármikor megpörgetheted a tárcsákat, és indulhatsz a nyereményekért. Az alábbi cikkben körbejárunk minden fontos információt a Fruit Party 2 nyerőgéppel kapcsolatban. Megnézzük a nyerőgépen elérhető szimbólumokat, a kifizetési táblázatokat, a bónusz funkciókat, sőt, még néhány kaszinót is bemutatunk, ahol lehetőség van a játék kipróbálására.

Tartalom [Mutatás]

A legfontosabb információk a Fruit Party 2 nyerőgépről

A Fruit Party 2 tehát egy gyümölcsös nyerőgép. A klasszikus téma ellenére azonban a játék felépítése egyáltalán nem a megszokott. A nyerőgép ugyanis egy 7 oszlopból és 7 sorból álló játékmezőn kapott helyet. A kifizetés pedig nem nyereményvonalakhoz kapcsolódik, hanem a szimbólumok csoportokban való megjelenéséhez. Nyereményt akkor lehet elérni, ha egy csoportban legalább 5 egyforma szimbólum jelenik meg. A megjátszott tét összege 0,2 és 100 euró között lehet, az elérhető maximális nyeremény pedig a megjátszott tét 5.000-szerese. A Fruit Party 2 nyerőgép RTP-je 96,53%, a volatilitása pedig magas. Az Lucky Lady Deluxe, a Book of Ra Deluxe és a Book of Dead legendás nyerőgépei is elérhetők az játékosok számára.

A Fruit Party 2 nyerőgépen kifizetések

A Fruit Party 2 egy gyümölcsös nyerőgép, a kifizetések azonban cluster alapján történnek. Ez azt jelenti, hogy egy csoportban öt, vagy több azonos szimbólumnak kell megjelennie ahhoz, hogy egy játékos nyereményt érhessen el. Ez azt jelenti, hogy ezeknek a szimbólumoknak függőlegesen vagy vízszintesen kell kapcsolódniuk egymáshoz. A Fruit Party 2 nyerőgép nyereménytáblája hét alap szimbólumot tartalmaz tartalmaz. Ezek között megtalálható az eper, a narancs, az alma, a szőlő, a szilva és a csillag. Ezekhez mind tartoznak kifizetések, amelyeket a lenti táblázatban mutatunk be.

A nyerőgépen emellett helyet kapott egy szóró szimbólum is, amely az arany gyümölcsök képében jelenik meg. A jó hír az, hogy ehhez is kapcsolódik kifizetés, illetve a bónusz funkciók elindításában is nagy szerepe lesz. Természetesen nem hiányozhat a vad szimbólum sem, amely a rózsaszín W formájában jelenhet meg. Ez a nyerő kombinációk kialakítása során a szóró szimbólum kivételével minden más szimbólumot helyettesít. A játékhoz kaszinó bónusz is igénybe vehető pénz vagy ingyenes pörgetések formájában.

Szimbólum

5 szimbólum

6 szimbólum

7 szimbólum

8 szimbólum

9 szimbólum

10 szimbólum

11 szimbólum

12 szimbólum

13 szimbólum

14 szimbólum

15+ szimbólum

Eper

0,2

0,30

0,35

0,40

0,50

1,00

1,50

3,00

7,00

14,00

30,00

Narancs

0,15

0,20

0,25

0,30

0,40

0,80

1,20

2,50

6,00

12,00

20,00

Alma

0,10

0,15

0,20

0,25

0,30

0,60

0,90

2,00

5,00

10,00

18,00

Szőlő

0,08

0,10

0,25

0,20

0,25

0,40

0,60

1,00

4,00

,00

16,00

Szilva

0,06

0,08

0,10

0,15

0,20

0,30

0,50

0,70

3,00

6,00

12,00

Csillag

0,05

0,06

0,08

0,10

0,15

0,25

0,40

0,60

2,00

4,00

8,00

Szív

0,04

0,05

0,06

0,08

0,10

0,20

0,30

0,50

1,00

2,00

4,00

A Fruit Party 2 nyerőgép bónusz funkciói

A klasszikus és innovatív funkciók keveréke várja a játékosokat ebben a játékban. Először is, megtalálható itt egy Tumble funkció. Ez azt jelenti, hogy egy nyertes forduló után kifizetést kapsz, és a nyertes ikonok eltűnnek, amelyek helyett új ikonok jelennek meg. A funkció leáll, amint elfogynak az új nyeremények.

Sokan úgy gondolják, hogy legjobb Fruit Party 2 bónusz funkció a Random Wild Multiplier bónuszkör. Ebben a kiadásban található egy vad szimbólum, rózsaszín W-vel jelölve, amely minden normál ikont helyettesít. Amikor egy ikonhalmazt eltalálsz és felrobban, akkor egy véletlenszerű üres pozícióban egy Wild ikon maradhat. Ez a Wild 2x-es szorzóval érkezik. Ha egy Tumble után hozzájárul a nyereményhez, és visszatér, akkor még értékesebb szorzót biztosít (4x és 256x között). Ez egy progresszív Wild szorzó, amely minden egyes következő nyeréssel növekszik.

Végül pedig nem szabad elfeledkezni a Fruit Party 2 ingyenes pörgetési kör. Ennek az elindításához legalább 3 szóró szimbólum megjelenésére van szükség. A szóró szimbólumok száma határozza meg az ingyenes pörgetések számát, amely 10 és 25 között lehet. A Random Wild Multiplier bónusz az ingyenes pörgetések során is aktív, de ezúttal a szorzók felerősödnek. Magasabb kifizetést biztosító más népszerű nyerőgépek: Micestro, Ultra Hot, Piggy Riches, Fishin Frenzy.

A Fruit Party 2 játék használata a mobil kaszinó alkalmazásokban

Számos játékos részéről ma már alapvető elvárásnak számít, hogy bárhol és bármikor játszhassanak a kedvenc nyerőgépeikkel. Ehhez sokan a kaszinók mobil oldalát használják. Vannak azonban olyan játékosok, akik előnyben részesítik a letölthető alkalmazásokat, mivel azokat könnyebben használhatónak gondolják.

Bármelyik csoportba is tartozz, jó hírünk van a számodra. A Fruit Party 2 nyerőgépet ugyanis teljes mértékben optimalizálták a hordozható eszközök kisebb képernyőjére, így minden készüléken tökéletes játékélményt nyújt. És hogy mit kell tenned a mobilos játékhoz? A mobil kaszinó oldalak használata esetében könnyű dolgod van, hiszen csak meg kell azt nyitnod a böngészőben, és el kell indítanod a játékot.

Abban az esetben, ha alkalmazást szeretnél használni, akkor először is keresned kell egy kaszinót, amely rendelkezik saját appal, amelyet telepítened kell. Ez általában mindössze pár percet vesz igénybe. Az alkalmazásokat minden esetben megtalálod a választott kaszinó honlapján, ahonnan elindíthatod a letöltést. Ha iOS operációs rendszert használó készüléked van, akkor csak el kell indítanod a telepítést, semmilyen más dolgod nem lesz.

Android esetében azonban figyelj arra, hogy a telefonod beállításai között engedélyezned kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazások letöltését. Ezt követően pedig gond nélkül telepítheted bármelyik kaszinó alkalmazását. Amint az alkalmazás megtalálható a készülékeden, nincs más dolgod, mint hogy elindítsd azt, és belevágj a játékba.

Online kaszinók amelyek kínálatában megtalálható a Fruit Party 2 nyerőgép

Kaszinó

Üdvözlő bónusz

Megforgatási követelmény

Mobil alkalmazás

Minimum befizetés

22bet

100% bónusz akár 100.000 forint értékben

50x

Igen

400 Ft

LVbet

Akár 70.000 forint bónusz + 200 ingyenes pörgetés

20x

Igen

5.000 Ft

Fezbet

100% befizetési bónusz akár 150.000 Ft értékeben + 200 ingyenes pörgetés

35x

Nem

5.000 Ft

Van-e lehetőség a Fruit Party 2 letöltött változatával való játékra?

A Fruit Party 2 nyerőgép használatára több lehetőséged van, hiszen a fejlesztő minden lehetőséget figyelembe vett a játék elkészítése során. A játékot tehát a következő módokon használhatod:

  • A Fruit Party 2 nyerőgépet használhatod a mobil kaszinó oldalon, a böngészőből indítva.
  • Választhatsz egy kaszinó alkalmazást is, amelyet letöltve szintén kipróbálhatod ezt a nyerőgépet.

Gyakran ismételt kérdések

Van jackpot funkció a Fruit Party 2 nyerőgépen?

Nem, a Fruit Party 2 nyerőgép nem rendelkezik sem fix, sem pedig progresszív jackpot lehetőséggel. Ezért azonban kárpótolhat a rengeteg izgalmas bónusz funkció, amelyek nyeremény szorzókat, illetve ingyenes pörgetéseket kínálnak. Sőt, azt sem szabad elfelejteni, hogy a megnyerhető maximális nyeremény magas, hiszen a megjátszott tét akár 5.000-szeresét is meg lehet nyerni ezzel a nyerőgéppel.

Játszhatok mobilon a Fruit Party 2 nyerőgéppel?

Igen, ennek semmi akadálya nincs. A játékot fejlesztő Pragmatic Play figyelt arra, hogy a Fruit Party egy teljes mértékben mobil kompatibilis nyerőgép legyen. Ez pedig azt jelenti, hogy használhatod azt akár a mobil kaszinó oldalakon, akár az online kaszinók mobil alkalmazásában, amennyiben azok rendelkeznek saját applikációval.

Kipróbálhatom ingyenesen a Fruit Party 2 nyerőgépet?

Igen, erre rengeteg lehetőséged van. A Fruit Party 2 játék ugyanis rendelkezik demó változattal. Ha ezt a verziót indítod el, akkor nem valódi pénzzel, hanem virtuális érmékkel játszol. Ez a játék változat számos online kaszinó oldalon elérhető. Azt azonban érdemes észben tartani, hogy az ingyenes változattal természetesen valódi pénzes nyeremény sem érhető el.

Kaphatok ingyenes pörgetéseket a Fruit Party 2 nyerőgépen?

Igen, a Fruit Party számos izgalmas bónusz funkcióval rendelkezik, és ezek közé tartozik az ingyenes pörgetések megszerzésének a lehetősége. Ahhoz, hogy ez a funkció elinduljon, legalább három szóró szimbólumnak kell landolnia a tárcsákon, ebben az esetben tíz ingyenes pörgetés lesz a játékosok jutalma. Ha azonban a maximálisan lehetséges hét szóró szimbólumot sikerül kipörgetni, akkor huszonöt ingyenes pörgetést fogsz kapni.

Egyéb nyerőgépek
Gemix
Sizzling Hot
Piggy Riches
Money Train 2
Fishin Frenzy