22 bet kaszinó online: app, üdvözlő bónusz

22 Bet kaszinó
22 Bet kaszinó
Üdvözlő bónusz 100% akár 100 ezer forint értékben
Min.Letét:
320 forint
App:
Android, iOS
Pénznem:
HUF, EUR
Nyerőgépes játékok
500+
Frissítve
20/01/2023
Engedély
Curacao
Üdvözlő bónusz
Min.Letét:
320 forint
Megjátszási követelmény:
x50

Az online kaszinó játék világában manapság hosszú listákban sorakoznak a jobbnál jobb kaszinók, viszont a 22 bet-nek még így is sikerült túlteljesítenie, épp ezért nem véletlenül lett a játékosok nagy kedvence.

Tartalom [Mutatás]

Cikkünkben összegyűjtöttünk minden fontos információt a kaszinóról és értékelésünk során szakértők tanácsait követtük, így pedig a lehető legtöbb információ birtokában neked is könnyebb lesz dönteni.

A bónuszokat és fizetési lehetőségeket is számba véve, csak megbízható kaszinók értékelésével foglalkozunk amiről a későbbiekben olvashatsz is majd. Megvizsgáltuk a telefonos elérést, és természetesen az ügyfélszolgálat minőségét is, hogy segíthessünk neked ha döntésre kerül a sor.

Miért megbízható választás a 22 bet kaszinó?

A 22 bet nemcsak a széleskörű játéklistája miatt ennyire népszerű, a kaszinó megfelelő jogi háttérrel is rendelkezik, és az engedélyeket is megkapta. Erről a hivatalos weboldalon a lap alján találsz közvetlen információkat. Választás esetén pedig mindenképpen vedd számításba, hogy egy kaszinó mennyire megbízható háttér mellett fut, ezzel is csökkentve az esetleges csalások esélyét.

Mindeközben pedig, a 22 bet esetén nem kell aggódnod, a kaszinót teljes biztonságban használhatod, mert az oldal legálisan és biztonságosan végzi tevékenységét.

A kaszinóhoz kapcsolódó cégadatok:

Licensz

Curacao-i

Felügyelő testület

Kahnawake Gaming Commission (KGC)

Alapítás éve

2017

Ügyfélszolgálat

chat, email, űrlap

A 22 bet előnyei és hátrányai

Cikkünk segítséget nyújt abban, hogy teljes képet láss a kaszinóról, mielőtt döntésre adod a fejed, épp ezért összeszedtük neked a legfontosabb előnyeit és hátrányait is, megkönnyítve ezzel a dolgodat. Természetesen mindenkinek más preferenciái vannak, épp ezért próbáljuk a lehető legtöbb információt átadni, hogy valóban megfelelő döntést tudj hozni.

A 22 bet előnyei

Az összes kaszinó közül amit kipróbáltunk elmondhatjuk, hogy a 22 bet volt az egyik legtöbb előnnyel rendelkező kaszinó, épp ezért csak a legfontosabbakat szedtük neked össze.

A magyar online kaszinó élmény számunkra kiemelkedően jónak bizonyult, a legfontosabb szempontoknak megfelelt és nagy lehetőségeket látunk benne a jövőre nézve is.

Legfontosabb előnyök

 • kiemelkedő applikáció
 • minőségi bónuszok listája
 • biztonságos felület
 • gyors ki és befizetési lehetőség
 • legjobb szoftverszolgáltatók széles játék választékkal
 • magyar nyelvű felület
 • élő chat funkció
 • alacsony minimum befizetési összeg

A 22 bet és a hátrányai

Természetesen pár hátrányt a 22 bet esetében is találtunk, viszont több időt vett igénybe, mint felfedezni az előnyöket. Összességében elmondható, hogy csak néhány speciális esetet tudtunk összegyűjteni, ez pedig megerősítette bennünk, hogy a 22 bet az egyik legjobb lehetőség a szerencsejátékok világában.

Esetleges hátrányok

 • magyar nyelvű ügyfélszolgálat hiánya
 • nincs lottó szekció
 • kicsit régies design

Fiók létrehozása a 22 bet felületén

A regisztrációs folyamat nagyon egyszerűnek bizonyult, felülete pedig teljes mértékben felhasználóbarát akár telefonról akár gépről szeretnénk létrehozni a profilunkat. Alig pár órát vett igénybe, hogy véghezvigyük a folyamatot, és útközben semmilyen hibával nem találkoztunk.

A fiók létrehozásának lépései:

 1. Kattints a regisztráció fülre
 2. Töltsd ki az adatokat
 3. Válaszd ki a nyelvet
 4. Erősítsd meg a folyamatot az emailben kapott link segítségével
 5. A hitelesítéshez töltsd fel a személyi illetve a lakcímkártyát

Biztonságos fizetési módok a 22 bet felületén

A fizetési módok listáját böngészve te is láthatod, hogy többféle lehetőséged is nyílhat ha tranzakciót szeretnél kezdeményezni. Az alábbi táblázatban összeszedtük neked a legnépszerűbb fizetési módokat, és a hozzájuk kapcsolódó legfontosabb adatokat is.

 

Mastercard, Visa

Banki átutalás

Kriptovaluta

Neteller

Skrill

Minimum befizetés

320 forint

320 forint

320 forint

320 forint

320 forint

Maximum befizetés

215 ezer forint

215 ezer forint

215 ezer forint

215 ezer forint

215 ezer forint

Átfutási idő

Azonnali

Azonnali

Azonnali

Azonnali

Azonnali

Átlagos kiutalási idő

A nyeremények kiutalása szintén rövid idő alatt megtörtént, attól függően, hogy melyik átutalási módot választottuk ki. Átlagosan 1 órán belül minden esetben hozzáfértünk a pénzünkhöz viszont összeszedtük neked melyik fizetési móddal mennyi időt vett igénybe a folyamat.

Kifizetési lehetőségek és átfutási idejük:

Mastercard, Visa

5 perc

Banki átutalás

15 perc

Kriptovaluta

15 perc

E pénztárcák

5-10 perc

Befizetés kriptovalutával a 22 beten

Mivel, jelenleg nem sok kaszinóban elérhető a kriptovaluta mint fizetési mód érdemes lehet megfontolni választásként a 22 betet ha ezen az úton szeretnéd kezdeményezni a befizetést.

A befizetés lépései kriptovaluta segítségével a 22 beten:

 • Keresd fel a 22 bet felületét és kattints a befizetés gombra
 • Válaszd ki a fizetési módot és kattints a tovább gombra
 • Határozd meg a befizetés összegét és menj tovább
 • Másold ki a linket amit kaptál és nyisd meg a kriptovaluta számládat
 • Küld el az összeget és erősítsd meg a fizetést

A 22 bet áttekintése

A 22BET kaszinó, bár még mondhatni újnak tekinthető a szerencsejátékok piacán, mégis az elsők közé lépett fel rövid időn belül, és ez nagyrészt a kialakításának is köszönhető.

A klasszikus kinézete nagyban elősegíti a felhasználóbarát megjelenést, viszont a 22 bet arra is lehetőséget ad, hogy mobilról elérhessük a kedvenc játékainkat, így akár útközben vagy szünetben is ott lehet velünk egy-egy játék erejéig.

A kaszinó szoftver szolgáltatói

A 22 bet csak a legjobb szoftver szolgáltatókkal áll kapcsolatban, így akármelyik játék érdekel minket biztos, hogy nem fogunk csalódni a minőségben. Egy játékból többféle lehetőség is elérhető, ezáltal pedig akár válogathatunk is a listákban vagy többet is kipróbálhatunk amíg megtaláljuk a számunkra legjobbat.

Szolgáltató neve

Legnépszerűbb játékok

Evolution Gaming

 • Rulett
 • Baccarat
 • Casino Holdem

Authentic Gaming

 • BlackJack
 • Rulett

Pragmatic Play

 • BlackJack
 • Mega Sic Bo
 • Baccarat
 • Rulett
 • Mega Wheel

Cashback bónuszok

A cashback voltaképpen egy bónusznak mondható lehetőség, amely a meglévő játékosok számára kedvező különösen, tekintve, hogy a játékok használata után lehetsz rá jogosult. Általában százalékos formában határozzák meg, épp ezért minél többet és minél magasabb összegért játszol annál nagyobb lehet a visszatérítés amit újra felhasználhatsz egy új játék során.

Ez a hűségbónusz számlapénz kreditként kerül vissza hozzád, így bármelyik kaszinó játékra vonatkozóan felhasználhatod.

VIP programok és promóciók

Bár a 22 bet külön VIP programot nem hozott még létre a játékosai számára, a bónuszok és kedvezmények tekintetében még így is magasan vezet. Akár kezdő, akár meglévő játékosok vagyunk találhatunk magunknak olyan lehetőséget amit teljesíteni is tudunk, és mégis extra nyereményekre tehetünk szert rá általa.

Legyen szó heti, havi vagy napi versenyekről, ingyenes pörgetésekről vagy egyszerű bónuszokról a 22 bet-ben nem fogunk csalódni.

Progresszív jackpotok

Ha a nyerőgépek érdekelnek érdemes a progresszív jackpotokkal rendelkező játékokat keresni, mert ezzel tudsz a legkönnyebben nyereményekre szert tenni. A 22 bet pedig nem hagyta cserben ebből a szempontból sem a felhasználóit.

A játékok között bőséggel találhatunk ilyen típusú nyerőgépeket is, ahogy a gyümölcsös és hagyományos nyerőgépek listája is végtelennek mondható.

Versenyek a 22 betnél

A versenyekből sincs hiány a kaszinónál, tekintve, hogy többféle heti versenyt is indítanak legyen szó akár ingyenes pörgetésekről, bónusz pénzről vagy kedvezményekről. Ami viszont különlegesnek mondható a 22 betnél, hogy lehetőséget ad arra is, hogy a kaszinó bolt részlegén vásárolj, amelyre külön versenyen gyűjthetsz extra pontokat és nyereményeket.

Illetve, az e sport világ kedvelőinek is lehetősége lehet többféle versenyen részt venni, támogatva ezzel a profi játékosokat is.

A legfontosabb és legnépszerűbb versenyek a 22 bet felületén:

Versenyek típusai

Gyakoriságuk

 • Dota 2
 • League of Legends Championship
 • Halo
 • Rainbow Six
 • CS GO

minden évben megrendezésre kerülnek

Adómentes nyeremények a 22 bet-en forintban

Abban az esetben, ha a 22 bet felületén szeretnél játszani a nyeremények kifizetését adómentesen tudod felvenni, mindenféle plusz költség nélkül. A jelenlegi törvények értelmében abban az esetben van lehetőséged erre, ha legális kaszinó oldalon játszol, ami pedig a 22 betre igaznak bizonyul.

Ráadásul, a kaszinóban való nyertes játékok után járó összegeket nem fogják neked átváltani amivel csökkenhet az értéke, tekintve hogy forintban való használat esetében egyszerűen forintban fogják kiutalni neked a választott fizetési módon keresztül.

A 22 bet mobil verziója

Legyen szó akár Android vagy iOS készülékről, a 22 bet felületében nem fogunk csalódni ha mobilon szeretnénk játszani. A telefonon elérhető kaszinó egy jól kidolgozott, felhasználóbarát funkcióvá nőtte ki magát, épp ezért is örvend ekkora népszerűségnek a játékosok körében. Az applikációba beépítettek egy egykattintásos fogadási lehetőséget is, így akár útközben is egyszerűen és könnyen elérhetjük a kedvenc játékainkat.

A 22 bet úgy tűnik sokat ad a játékosok kényelmére, és az elvárt szintet telefonos elérés alatt is könnyedén teljesíti.

Letölthető a 22bet alkalmazás telefonra is?

Bár az applikációt hiába próbálod megtalálni a telefonod Áruházában, egy kis odafigyeléssel könnyedén letöltheted az appot bármilyen telefonod is legyen. A hivatalos weboldalon a mobil app funkció segít ebben, ahol utasításokat és linket is találsz a letöltésre vonatkozóan.

A 22bet alkalmazás Androidon

A hivatalos weboldalon a mobil app fülön találod meg az Android készülékre vonatkozó lépéseket, a letöltés és telepítés pedig alig pár percet vesz igénybe. Ha pedig kész a letöltés már csak regisztrálnunk kell, vagy egyszerűen bejelentkeznünk, abban az esetben ha már van fiókunk.

Az iOS és a 22bet alkalmazás

iOS esetében sincs sokkal több dolgunk, tekintve, hogy a lépések nagyon egyszerűen kivitelezhetőek és a letöltés alig pár percet vesz igénybe. A letöltés lépéseit, illetve a hozzá kapcsolódó linket pedig a weboldalon tudod megtekinteni és ugyanazt a minőségi élményt nyújtja számodra, mint a gépről elérhető verzió. 

Bónusz megszerzése a 22bet kaszinóban

A bónuszok megszerzéséhez az adott feltételeket kell teljesíteni, illetve befizetni a minimum összeget ami feltűntetésre kerül igénylés közben. Összességében viszont elmondhatjuk, hogy mindegyik bónuszt igénybe tudjuk venni egymás után, és mindezt forintban való fizetéssel is lehetséges.

Így, akár új, akár meglévő játékosok vagyunk a kedvezményekben nem lesz hiányunk.

Bónusz neve

Minimum befizetés

Értéke

Követelmények

Első befizetési bónusz

320 forint

100%, 100 000 forint értékben

 • a tét nem lehet nagyobb 5 dollárnál
 • 7 napos kijátszási idő

Heti verseny

1 euró

5000 euró egy része

 • jelentkezés
 • folyamatos játék

Ingyenes pörgetés

naponta változik

ingyenes pörgetés

 • naponta változó követelmények

Üdvözlő bónusz

 

Értéke

Minimum befizetés

Feltételek

Üdvözlő bónusz

100%-os

320 forint

 • 50x kell megforgatni mielőtt kiutalást kezdeményezhetsz
 • a tét nem lehet nagyobb mint 5 euró
 • kriptovaluta esetén nem elérhető
 • 7 napos kijátszási idő

A 22bet és az ingyenes pörgetések

A kaszinóban az ingyenes pörgetésekre többféleképpen is jogosult lehetsz, naponta változó szabályok mellett. Minden nap más fogadásokra vonatkozik, más időintervallum mellett ezért érdemes nyomon követni a lehetőségek listáját és ha teljesíteni tudod a feltételeket mielőbb belevágni.

Befizetés nélküli bónusz kódok

Jelenleg a kaszinó csak befizetés mellett tart fenn bónuszokat, viszont a legtöbb játékot ingyenesen is kipróbálhatjuk, így nem kell aggódnunk, ha még kezdők vagyunk. A bónusz kódokat pedig szerencsére elfelejthetjük, tekintve, hogy mindegyik automatikusan íródik jóvá a számlán ha teljesítettük a feltételeket.

Tisztességes fogadási követelmények

A 22bet egy minden szempontból megbízható kaszinó, épp ezért a fogadási követelmények esetében sem találtunk tisztességtelen magatartásra utaló jelet. A követelményeket jól látható helyre tünteti fel, és könnyen értelmezhetőek mindenki számára, miközben a földtől sem rugaszkodik el, így pedig a legtöbb játékos könnyedén teljesítheti.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat kérdése pedig pozitív csalódást okozott nekünk. A kaszinóban nemcsak a szokásos űrlap vagy email elérhető, hanem élő chaten keresztül is kérhetünk segítséget, ráadásul a nap 24 órájában. A válaszadási idő pedig minden esetben rövidnek bizonyult, amíg chaten pár perc alatt, addig emailben és űrlapon keresztül pár óra alatt megkaptuk a választ a kérdéseinkre.

Gyakori kérdések

A 22bet legális?

Igen, a kaszinó legális és megbízható, így minden magyar játékos biztonságban használhatja.

Mikor kaphatom meg a maximum összeget az üdvözlő bónuszból?

A kaszinó 100%-ban támogatja a befizetésünket, így ha 50 ezer forintot fizetsz be, máris 100 ezer forinttal indulhatsz neki a játékoknak.

Hitelesítés nélkül is elérhető az app?

Sajnos nem. A hitelesítést minden esetben szükséges megtenned, akár gépről akár telefonról szeretnéd elindítani a játékokat.

Más kaszinók