20 Bet kaszinó online: 100%-os üdvözlő bónusz, app

20 Bet
20 Bet
Üdvözlő bónusz 100% akár 40 ezer forint értékben
Min.Letét:
10USD
App:
Android, iOS
Pénznem:
USD, EUR
Nyerőgépes játékok
450+
Frissítve
20/01/2023
Engedély
Ciprus
Üdvözlő bónusz
Min.Letét:
7000 forint
Megjátszási követelmény:
x40

A kifejezetten nagy bónuszokat kínáló kaszinó egyik fő ismérve, hogy a 22 bet testvérének mondható, a felülete pedig nagyszerű kialakításának köszönhetően mindenkivel hamar megszeretteti magát.

Tartalom [Mutatás]

A kaszinó nem kis népszerűségnek örvend, épp ezért cikkünkben összefoglaltuk neked a legfontosabb tudnivalókat és információkat, hogy teljes képet kaphass ha választáson töröd a fejed.

Miért megbízható választás a 20 bet kaszinó?

A 20 bet kaszinó a minőség mellett a biztonságra is nagy hangsúlyt fektet, épp ezért nem kell attól tartanod, hogy esetleges csalás áldozata lehetsz általa.

Mind a személyes adatokat, mind pedig a bankszámla információkat megbízhatóan kezeli, miközben a kaszinó jogi háttere is megfelelő, az engedélyekkel rendelkezik és a játékait is gyakorta bevizsgálják. 

Alapítva

2020

Székhely

Ciprus

Ügyfélszolgálat

a nap 24 órájában

Engedélye

Curacao - i

A 20 bet kaszinó előnyei és hátrányai

Összeszedtük neked az alábbi bekezdésben a legfontosabb előnyöket és hátrányokat, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy minden fontos információt megkaphass a 20 bet kaszinóval kapcsolatban.

A 20 bet és az előnyök

Összességében elmondhatjuk, hogy előnyeiből sokkal többet találtunk mint hátrányaiból, ezért próbáltuk neked a leginkább relevánsakat összegyűjteni, főként azokat amelyek a leginkább lényegesek lehetnek számodra.

A 20 bet kaszinó előnyei

 • magyar nyelvű felület
 • változatos bónuszok
 • gyors kifizetések
 • forintban elérhető játékok
 • biztonság és megbízhatóság

A 20bet kaszinó hátrányai

Természetesen a hátrányok között is fellelhető pár pont, viszont elenyésző számban, ha az előnyökhöz viszonyítjuk őket.

A 20 bet hátrányai

 • nincs magyar nyelvű ügyfélszolgálat
 • nincs külön app

Fiók létrehozásának lépései a 20 bet kaszinóban

A 20 bet fiók létrehozása akár telefonon, akár gépről próbáljuk elindítani a folyamatot, egyszerűen megtehető és alig vesz igénybe pár percet.

Viszont, természetesen a a hitelesítési folyamat itt sem maradhat el, így mindenképpen érdemes elkezdeni minél hamarabb, hogy ne a visszajelzésre kelljen várnod.

A fiók létrehozásának lépései:

 1. Keresd fel a hivatalos weboldalt és kattints a regisztráció gombra
 2. Töltsd ki az adatokat és kattints a tovább gombra
 3. Add meg a személyes adataidat
 4. Erősítsd meg a regisztrációt az emailed segítségével
 5. Hitelesítsd a fiókot a személyi igazolványoddal

Biztonságos fizetési módok - 20 bet kaszinó

A kaszinóban minden esetében csak saját számláról kezdeményezheted a fizetést, viszont erre többféle lehetőséged is felmerülhet így csak azt kell megfigyelned, hogy hozzád melyik áll hozzád közelebb.

Attól függően pedig, hogy melyik fizetési módot választottad változó lehet az, hogy mennyi idő alatt kerül be a számlára az összeg, de ha például e pénztárcát szánsz erre a célra azonnal hozzáférhetsz a beutalt pénzedhez.

Az alábbi táblázatban összefoglaltuk neked a legfontosabb fizetési módokat:

Fizetési mód

Minimum befizetés

Átfutási idő

Maximum befizetés

VISA, Mastercard

10 dollár

1-2 munkanap

100 000 dollár

Neteller

10 dollár

Azonnali

100 000 dollár

Kriptovaluták

20 dollár

Azonnali

100 000 dollár

Banki átutalás

Nincs limit

1-2 munkanap

100 000 dollár

Skrill

10 dollár

Azonnali

100 000 dollár

Átlagos pénzátutalási idő a 20 bet felületén

A 20 bet átfutási ideje ha kiutalásokról van szó az egyik legjobb helyen szerepel a kaszinók világában, épp ezért a legtöbb esetleg azonnali kifizetés mellett használhatjuk a felületet és pár perc alatt hozzáférhetünk a pénzünkhöz gond nélkül.

Legnépszerűbb kifizetési módok és információi:

Fizetési mód

Minimum kifizetés

Átfutási idő

Maximum kifizetés

VISA, Mastercard

10 dollár

1-5 munkanap

2500 dollár

Neteller

10 dollár

Azonnali

2500 dollár

Kriptovaluták

Nincs limit

Azonnali

4000 dollár

Banki átutalás

Nincs limit

1-5 munkanap

4000 dollár

Skrill

10 dollár

Azonnali

2500 dollár

A 20 bet és a kriptovalutával való befizetés

Ahogy a legtöbb minőségi kaszinóban, a 20 bet felületén is elérhető lehetőség a kriptovaluta ha ki vagy befizetést szeretnénk eszközölni. Viszont, a kaszinóban csak 3 kriptovaluta elérhető, de természetesen a három legnagyobb - BTC, ETH és az LTC.

Az egyik legegyszerűbb fizetési módnak tekinthető, illetve mindenképpen azonnali átfutási időt eredményez.

 1. Lépj be a 20 bet fiókodba
 2. Kattints a befizetés gombra
 3. Válaszd ki a kriptovalutát lehetőségnek
 4. Add meg az összeget
 5. Kattints a befizetés gombra
 6. Lépj be a számládra és utald át a 20 bet felületén megadott összeget

20 bet kaszinó áttekintés

Miután felkerested a kaszinó weboldalát az első ami valószínüleg fel fog tűnni, hogy kifejezetten letisztult designnal rendelkezik, illetve a betöltési idő is bőven túlszárnyalja a legtöbb átlagos kaszinó felületén tapasztaltakat.

Népszerűségében nagy szerepet játszanak viszont a nagyszerű bónuszok és kedvezmények illetve a szakmailag megfelelő ügyfélszolgálat is.

A kaszinó mind telefonon, mind gépen ugyanazt az érzést nyújtja, így nem kell aggódnunk ha inkább a telefonunkat szeretjük használni a gépi elérés helyett.

A Játékok és a szoftverszolgáltatók a 20 bet felületén

Természetesen, mint minden minőségi kaszinó a 20 bet is csak megbízható szoftver szolgáltatókkal áll kapcsolatban, épp ezért a játékai is nagyszerűek és közben teljesen megbízhatóak is.

Legnépszerűbb játékszolgáltatók

Legnépszerűbb játékok

 • iSoftBet
 • Moon Spirit Hold&Win
 • Golden Gallina
 • Gem Roulette
 • Wishing Wheel
 • Sea of Riches
 • Playtech
 • Spill till you Win Roulette
 • Full Moon White Panda
 • Wild Linx Low
 • Curse of Anubis
 • Gold Pile Orangutan
 • NetEnt
 • Gonzo’s Gold
 • Fruit Blaze
 • Dazzle Me Megaways
 • Rome: The Golden Age
 • Twin Spin Megaways
 • Betsoft Gaming
 • Return to Paris
 • Lava Gold
 • Safari Sam 2
 • Stacked
 • Take Olympus

Cashback kifizetések és a 20 bet kaszinó

Bár külön cashback bónusz nem elérhető a 20 bet kaszinóban, még így is többféle lehetőséged lehet ha kedvezményeket szeretnél összeszedni. Az ingyenes pörgetések és a befizetés után járó jóváírások itt is előkelő helyen szerepelnek, és legyünk akár új vagy meglévő játékosok csalódni nehezen tudunk a 20bet felületében.

VIP promóciók és jutalom programok a 20 bet kaszinóban

A VIP klub nem kis népszerűségnek örvend a 20 bet kaszinó felületén, tekintve hogy kifejezetten szórakoztató és nagy bónuszokat osztogató lehetőséget hoztak össze a fejlesztők.

A játék előrehaladtával egyre több pontszámot tudnak összegyűjteni a játékosok amelyek mind valamilyen nyereményre teszik őket jogosulttá.

A 30 szintből álló verseny alatt pedig kisebb nagyobb nyereményeket kapnak, kezdve az ingyenes pörgetésektől, egészen a a 35 millió forint nyereményéig.

Progresszív jackpot a 20 bet felületén

A sok játékos számára közkedvelt progresszív jackpotok természetesen a 20 bet kaszinóban is elérhetőek, megalapozva ezzel egy új élet kezdetének lehetőségét.

A nagy nyereményekből és minőségi fejlesztőkből ebben az esetben sincs hiány, és még a választások tárháza is igazán széleskörűnek bizonyul.

Nyergőképek közül elmondhatjuk, hogy a progresszív jackpotok a legnépszerűbbek ebben a kaszinóban is, köszönhető a nagy nyereményeknek. 

Legnépszerűbb progresszív jackpot játékok a 20 bet felületén:

 • 20 Super Stars
 • Age of the Gods: King of Olympus
 • Age of the Norse Ways of Thunder
 • Cat In Vegas
 • Fruits of Neon
 • Gold Rally
 • Gladiator Jackpot

A 20 bet kaszinó versenyei

A 20 bet, versenyek tekintetében inkább a sportfogadás kedvelőinek kedvez, mert ebben az esetben naponta megújuló versenyekkel várja a játékosokat. Ezzel szemben a kaszinóban jelenleg külön lehetőség alig áll rendelkezésre ha versenyekről van szó.

Viszont, a szerencsejáték kedvelőinek többféle bónuszt és kedvezményt kínál, így jó eséllyel nem is hiányoznak a felhozatalból.

A 20 bet felületén ha kaszinózni szeretnénk bármikor feliratkozhatunk a játékgép nevű verenyre, ami összességében nem kis kifizetéseket kínál a játékosoknak.

Ez főként azoknak lehet jó, akik vissza visszatérnek a felületre, így a folyamatos játékok keretében nemcsak megmérettethetik a tudásukat, de közben akár nagy nyereményekre is szert tehetnek könnyedén. 

Adómentes forint nyeremények a 20 bet kaszinóban

Tekintve, hogy Magyarországon csak abban az esetben lehetsz jogosult az adómentes kifizetésekre nyeremény esetén ha legális kaszinó oldalon játszottál a 20 bet felületén is teljesen adómentes módon nyerhetsz és fizethetsz ki.

A kaszinó minden fontos engedéllyel rendelkezik, ráadásul a Magyarországon elismert kaszinók listáján szerepel, szóval nem kell aggódnunk, indulhatunk is játszani!

A 20 bet kaszinó mobilos elérése

Bár a 20 bet kaszinó mobil appal külön még nem rendelkezik, a telefon böngészőjéből elindítva ugyanazt kaphatjuk mintha gépen indítanánk el a felületet. Az akadálymentesen futó felületen minden fontos opció megtalálható és a kialakítás is igazán felhasználó és mobilbarát weboldallá nőtte ki magát az elmúlt években.

Letölthető a 20 bet app telefonra is?

Sajnos külön alkalmazással a 20 bet még nem rendelkezik, viszont ez főleg annak köszönhető, hogy a telefonok Áruházában nem igazán kedvelik a szerencsejátékokat.

Épp ezért, felesleges is lenne, és cserébe viszont a telefonos böngészős elérést minőségi szolgáltatássá fejlesztették a 20 bet kaszinó esetében.

Hogyan játszhatok a 20 bet kaszinóban Android készülék esetén?

Természetesen a kaszinó tudja, hogy a legtöbb játékosa Androidos készülékről érkezik, ezért nagy hangsúlyt fektetett a kialakításra és az egyszerűségre. A kaszinó egy kattintással hozzáadható a könyvjelzőhöz, ahonnan bármikor egyszerűen elérhetjük.

A felület letisztult és felhasználóbarát, a funkciók pedig mind ugyanott találhatóak mint gépről elérhető verziójában így bár külön applikációja nincs, a mobil böngészős elérés mindenre lehetőséget ad.

Hogyan játszhatok a 20 bet kaszinóban ha iOS készülékem van?

Az iOS még inkább megbízhatónak bizonyult, mint Androidos társa, és gyorsaságban sem maradt le a vizsgálat alatt. Az iOS felhasználóit a kaszinó ugyanolyan nagy szeretettel várja, és mindent meg is tesz azért, hogy megfelelő szolgáltatást és egyszerű kezelhetőséget biztosíthasson számukra.

A böngészős elérés pedig van annyira jó, hogy nem probléma, hogy a kaszinó nem rendelkezik külön applikációval.

Forint bónuszok megszerzése a 20 bet kaszinóban

A magyar játékosok nagy örömére a kaszinó elérhetővé tette a forint befizetési funkciót is, így akár bónuszokról, akár nyereményekről legyen szó, gond nélkül elérhetjük forintban is.

A megszerzéshez pedig csak az általános követelményeknek kell megfelelni, mint például a minimum befizetett összeg és a megforgatási arány.

Bónusz neve

Minimum befizetés

Értéke

Pörgetések

Üdvözlő bónusz

7000 forint

100%-os jóváírás akár 40 ezer forint értékben

120 ingyenes pörgetés

Második befizetési bónusz

7000 forint

50%, akár 35 ezer forint

50 darab

Pénteki feltöltés

7000 forint

50%, akár 35 ezer forint

50 darab

Kaszinó játékgép verseny

-

naponta 100 dollár

100 ingyenes pörgetés

Üdvözlő bónusz a 20 bet felületén

Az üdvözlő bónusz segítségével a kaszinó nagyszerű lehetőségeket biztosít az új játékosoknak. Illetve, nem csak a jól megszokott befizetés után járó bónusszal kezdvez, hanem ingyenes pörgetésekkel is, így elmondhatjuk, hogy nem véletlenül kedvelik ennyire a 20 bet kaszinót a játékosok.

A 20 bet kaszinó és az ingyenes pörgetések

Legyen szó bármely bónuszról, a kaszinó minden esetben támogatja a játékosokat extraként pár ingyenes pörgetéssel is. Így, bár eltérő számban, de gyakran jogosultak lehetünk pár plusz pörgetésre, anélkül hogy fizetnénk érte.

Befizetés nélküli bónuszkódok

A naponta megújuló játékgép verseny keretében nagyon nyereményekre is szert tehetünk, és ehhez nem kell mást tennünk, mint regisztrálni és feliratkozni a lehetőségre.

Ehhez szerencsére bónuszkódra nem lesz szükségünk, viszont az összes többi kedvezmény esetén a felületen megtalálható kód lesz számottevően fontos ha igénybe szeretnénk venni őket.

Tisztességes fogadási követelmények

A fogadási követelményeket vizsgálva, hamar feltűnik, hogy a 20bet kaszinó tisztességes keretek között tartja a szabályokat. A bónuszok igényléséhez nem szükséges túl sok mindennek megfelelni, és a minimum befizetett összegek sem számottevően magasak. 

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat a 20bet kaszinóban a nap 24 órájában elérhető, bár jelenleg csak angol nyelven. Ha viszont az élő chat épp ezért nem jó lehetőség számodra, pár órán belül még így is könnyedén választ kaphatsz a kérdéseidre.

Élő chat

0-24 óra

Email

pár óra

Űrlap

24 óra

Gyakori kérdések és válaszok

A 20 bet és a 22 bet ugyanaz?

Nem, a két felület két külön kaszinót foglal magába, viszont mondhatjuk akár testvéreknek is őket, tekintve hogy ugyanaz a csapat dolgozik rajtuk. Amíg a 20bet 2020-ban indult addig a 22bet egy kicsivel később, ahogy a nevük is mutatja.

Vannak korlátozások a kriptovalutával történő befizetés alkalmával?

Nincsenek. A 20 bet ugyanazokat a szolgáltatásokat biztosítja akár kriptopénzzel akár valamelyik hagyományos fizetési móddal kezdeményezzük a befizetésünket, így nem kell tartanod semmilyen korlátozástól ha ezt választod.

Nem találom az alkalmazást a Play Áruházban, mi lehet az oka?

A 20 bet kaszinó nem rendelkezik mobil applikációval, tekintve, hogy a Play Áruház nem túlságosan kedveli a szerencsejátékokat. Viszont, a böngészős elérés ugyanazt a minőséget biztosítja számodra mintha gépről vagy mobil app keretében használnád a felületet.

Más kaszinók